5 Simple Techniques For نیلینگ

مجموعه فولاد سازان راه ابریشم به شماره ثبت ۴۸۲۳۲۰ با سابقه ۴۰ ساله حضور مستمر مدیران خود در بازار فولاد، هم در زمینه تولید مقاطع طویل و هم در زمینه بازرگانی داخلی، نامی معتبر در تامین مایحتاج فلزی بزرگترین پروژه‌های ملی کشور است.

نیلینگ یک روش پایدارسازی گود است که از این روش برای نیل کردن بخش ناپایدار خاک به بخش پایدار آن استفاده می‌کنند.

سیستم میخکوبی یا نیلینگ، فرآیندی است که اجرای آن نیاز به تبحر خاص و ویژه دارد. هرچند که فضا و موقعیت زمین برای انجام این فرآیند بسیار حیاتی هستند، اما اهمیت حضور مهندسان باتجربه و متخصص در این زمینه تأثیر بسزایی در نتیجه کار خواهد داشت.

اساس کار سيستم نیلینگ بر مبناي انتقال بار کششي از داخل ميخ به خاک از طريق تنش برشي سطح مشترک آنها مي باشد. با ميخکوبي خاک مي توان ديوارهاي حائل مسلح را بدون برداشتن خاک پشت ديوار احداث نمود. ديوار حائل مسلح به صورت درجا و مرحله اي از بالا به پايين ايجاد مي گردد. اين روش در ساخت ديوارهاي حائل موقت و همچنين تقويت سازه هاي موجود قابل کاربرد است.

وجود موانع شهری می‌تواند محدودیت‌هایی را بر طول، محل و شیب آن اعمال کند.

سپس لیفت های بعدی تا تراز نهایی به‌صورت مرحله‌ای و به نوبت اجرا خواهد شد.

تمامی حقوق محفوظ برای سامان پی (بهینه سازی سئو سایت با افتخار توسط دکتر سئو)

هرآنچه از ژئوتکنیک می خواهید را با ما در میان بگذارید، ما نقشه راه رو به شما معرفی میکنیم.

این لایه نازک و با ضخامت کم است و به این دلیل ساخته می‌شود که از فرسایش سطحی خاک تا جای ممکن جلوگیری شود و همچنین سطح مناسب و قابل قبولی برای ساخت و ساز‌های بعدی ایجاد کند.

در مرحله سوم و بعد از خاک‌برداری و حفاری چاهک‌ها نوبت به جایگذاری میلگردها است. در این مرحله از میلگردهای مخصوص به عنوان نیل یا میخ با طول و ضخامت‌های مشخص استفاده می‌شود و در داخل گمانه‌ها قرار داده می‌شوند.

این گونه سنگ‌های هوازده ممکن است دارای صفحات ضعیف نامناسب مانند درزه‌ها، شکستگی‌ها، بریدگی‌ها، گسله‌ها، چین‌ها، تورق و سطوح کلیواژ باشند. این صفحات می‌توانند روی پایداری چاهک‌ها تأثیر گذاشته و عمل تزریق دوغاب را با مشکل مواجه سازند.

در ‏شکل روبرو مراحل اجرایی این روش بطور شماتیک ارائه شده است. در مرحله اول یک دیوار نگهبان اجرا می­ گردد. در مرحله دوم خاکبرداری تا تراز نصب نیلینگ اولین ردیف انکرها انجام می­ گردد. در مرحله سوم حفاری گمانه جهت اجرای انکر انجام می­ گردد. در مرحله چهارم تزریق و در مرحله پنجم پس از گیرش دوغاب عملیات کشش و خاکبرداری و اجرای پوشش بتنی انجام می­ گردد.

نیلینگ و انکراژ به عنوان دو روش پایدارسازی گود به صورت موقت می باشند. در صورت نیاز به پایدارسازی دائم، این مورد در طراحی لحاظ می شود.

در این مقاله قصد داریم تا درباره نیلینگ یا میخ‌کوبی اطلاعات مختصر و مفیدی را خدمت شما ارائه دهیم. با فولادینو همراه باشید.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *